Thursday, November 15, 2012

~Dengan Mu.. ♥♥ ~



Lagu ni OST Istanbul Aku Datang.. kiut aje kan lagu ni..

Zar menonton citer ni dengan Cik Ika malam minggu hari tu di taiping Central. Cik Hubby tengok Skyfall. Mana dia nak layan citer cinta cinta ni.. dia bercinta dengan zar je.. hihihihi.

Macam biasa termissed 10 minit awal. Ternganga nganga jugaklah nak faham jalan cerita tu. Tapi faham je sebab cerita melayu kan. Dian nak suprisekan kekasihnya Azad yang belajar di Turki. Agar dalam masa tiga bulan tu dia berjaya menawan Azad supaya melamarnya. Dalam pada tu macam macam berlakulah. Dian kena tipu, Dia jumpa Harris, Dian pi beli meggi asam laksa.. hikss

Istanbul sangat cantik. patutlah boss zar puas hati dapat bercuti ke Istanbul bau baru ni. pakain Lisa pun cantik, mekap cute, dialog bes.. Dian ni blogger so apa dia lalui apa dia nampak semua masuk blog.. hik hik hik.. macam kita lah lah uoollsss :-).

Apa yang dimainkan dalam filem ni berlaku dalam kehidupan kita sehari hari. Kita jatuh cinta, kita ada tanggungjawab, kita kalah dengan perasaan dan akhirnya kalau hati tak kuat.. kita akan mengalah.

Kena tipu dengan orang yang kita sayang, bukan bermakna kita bodoh tapi apabila dua jiwa dah lama bersatu, terasa sukar dileraikan...

Kalau nak rileks, boleh tengok citer ni.. for fun.. simple je jalan citer dia.. Tak serabut macam tengok Skyfall tu.. dalam pada tu, kita have fun dengar lagu kat atas tu ya... Enjoy!!!

16 comments:

  1. tak sempat tengok tapi rasa macam best kan.. tengok kt youtube la nanti..

    ReplyDelete
  2. mulan

    kalau kuar kat astro first nanti boleh beli dan tengok puas puas.. hehheh

    ReplyDelete
  3. sejak berkenan kat si Beto ni, rasa teringin pulak nak tgk dia ka panggung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. angah

      dah boleh tgk kat astro first dah.. tengok jangan tak tengok tau.. hehhe

      Delete
  4. tunggu kuar tv time raya..hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. oren

      raya tahun depan sure keluar lah tu.. baru bersemangat nak pi istanbul.. :)

      Delete
  5. tak sempat tengok lagi..tnggu kluar kat astro first....tapi saya tak suka tgk tv..sure tengok spruh jalan jer....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MP

      dah keluar astro first dah.. tu lah klu tgk tv mesti kita bangun bangun kan.. kalau tgk wayang konsentret aje..

      Delete
  6. tengok wayang sama sama cerita lain lain hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. zino

      happy famili lah katakan.. everybody have their own choice and yet choose what do u want to watch.. hahahah.. tiada paksaan as long as still being together gether in one place :) wohhaaa

      Delete
  7. Hi Zareda, how you doin'? I'm looking forward to see this movie. Love to see the beautiful scenes, sceneries, places we go in our dreams.
    You have a beautiful weekend and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi uncle lee

      tq for dropping by..

      I am quit busy for time being completed my study publication.

      After watch this muvie, i being fall in love with Istanbul lah uncle.. heheh

      This weekend i will going to Manila for work.. 8 days..sigh sigh.. . Happy weekend uncle.. have a nice and pleasant day

      Delete
  8. Replies
    1. memang syok kan.. :)

      macam kenal aje nama tu..

      Delete
  9. wakakaka..statement 'dia bercinta dengan zar je' tu yang mahal tu hahaha...

    sama la mokcik pun tunggu citer ni kuar kat tv jer la hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. azwaazwa

      hehhe berani dia nak bercinta dengan org lain?? muahahahha..

      Dah kuar astro first dah azwa.. sila langgan..:)

      Delete